Sunday, September 07, 2008

Post Card Fm...


Tima kasih pada Hardyweb kerana dari twitternya aku dpt mesej tentang Postcard Fm.Postcard fm ialah perkhidmatan menghantar kad secara emel atau memberikan link kepada kengkawan anda.Cara guna amat mudah korang hanya perlu upload gambar,muzik dan alamat emel kengkawan korang.Setelah selesai korang klik preview.Di ruangan preview korang boleh taruk mesej korang kepada kengkawan korang...

Card dari Akusape! - Postcard AkuSape!(klik sini)
Buat card korang - Postcard FM(klik sini)

5 Comments:

Anonymous adi said...

tq tq.. hehe..

pastukan . aku guna www.LetterMeLater.com .. hantar kad ikut hari bulan yang aku set .. heheh...

4:37 PM  
Blogger Mr. Azman said...

Hahaha... thanks nkorang berdua. AkuSape hang p mandrem mane malam tadi??? Tugasan Cikgu bagi dah siap ke blom??? Ekkekeke... bile laa blog ni nak letak shox ni? Letak ar... kemut seh~

6:06 PM  
Blogger gayour said...

hebat tul teknologi sekarang ni ya.

selamat meneruskan ibadah puasa dan bukak puasa bila sampai waktunye.

1:27 PM  
Blogger @k@kPOKPEK said...

hebat-hebat... mesti try ni..

10:46 PM  
Blogger kina said...

hi...salam ramadhan...

10:40 AM  

Post a Comment

<< Home