Tuesday, July 29, 2008

Private Note..


Web Privnote ni membolehkan kita menghantar note -note kepada teman kita.Apabila note yang dikirim sudah dibaca oleh penerima maka note tu akan dilupuskan serta merta dan tidak boleh lagi dibace jika link itu diklik semula.Cara amat mudah..korang hanye perlu menulis ape note yang hendak disampaikan kemudian klik Post It..kemudian korang akan dpt link.Link tu korang akan kirim kepada rakan anda..Apabila note tu habis dibaca maka note itu akan dilupuskan.

Buat private Note - Privnote(klik sini)

4 Comments:

Anonymous zariel said...

tuan umah...ooooo tuan umah...hehe...kek mano ekau?

9:26 PM  
Anonymous kaseh said...

ermm kiranya privnote cam very the private gitu la kan ...bagus nih kena cuba ...macam gadget jamesbond kan ...best tq akusape

8:36 AM  
Anonymous akusape said...

zariel - tuan umah sibok skang ni...hehhe...

kaseh - veri the veri private hahahhahha

12:16 AM  
Blogger BuDaK jAhAt said...

cam mane nk kirim link tu???? link tu letak kat mane????

9:24 PM  

Post a Comment

<< Home