Friday, June 20, 2008

Word Cloud...

Mase aku jenjalan kat blog Gaya Ruang dan kepelbagaian tadi aku tertarik dgn Word Cloud die.Jadi aku pon cuba buat aku punya word cloud sendiri.Sangat senang hanya perlu create,masukkan nama dan klik go maka word cloud korang akan terhasil.Korang juga boleh meng'adjust' font,layout dan juga colour.

Buat Word Cloud korang - Word Cloud(klik sini)
kredit kepada blog Gaya,Ruang dan Kepelbagaian(klik sini)

14 Comments:

Anonymous fyroo said...

hi,

i would like my website malaysian youtbe style www.fyroo.com to be review by your blog. how much does it cost?

also if possible to exchange link?

please contact me at support@fyroo.com

I see you have lots of videos uploaded at Youtube. How about give a try upload all your videos at fyroo.com?

Support Malaysian. :)

3:02 AM  
Blogger Mr. Azman said...

susah laa blog ni tadek kotak menjerit. aku tak kire, aku nak menjerit jugak kat sini.

Moderator... pasang laa kotak jerit. kemut space siot mamat ni, muahahhaha...

Saje jer nak suh aku penuhkan kotak kemontor die. uicheh.... pasang jgn tak pasang..

Kreuger®

1:33 PM  
Blogger aNgRiAni said...

salam kenal akusape...nice blog laaa...full with gud information...tengok nik awak kat blog ana...kalau riani add link akusape bole? :-))

9:42 PM  
Blogger aNgRiAni said...

haluuuuu...salam pagi...dah bekpes?

10:54 AM  
Blogger Mr. Azman said...

alalallalala..... aku nak kotak jerit kat sini.

arggggghhhhhhhhhh......

Kreuger®

8:15 PM  
Anonymous kaseh said...

morning akusape,

sape en. azman tu akusape?....penyanyi rock ke ..ska tul jerit2 ...hehhee ..oh ya takziah utk family akusape ...life must go on Key ...Al-fatihah

8:15 AM  
Blogger ranggaz04 said...

akum bro, bleh tak tolong link kan blog sy http://ranggaz04.blogspot.com
nnt sy link kan blog bro gak

11:11 AM  
Blogger pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

ola~!
sy pon sokong gak rockstar kt ats tue~
sile lah letak kotak jerit2 kt cni.
senang nk lawan2 jerit ngn en.azman rockstar itu.

:-D

takziah juge utk anda.

3:34 PM  
Blogger pReciOus shaRihaNa iLesOr said...

encik akusape.
sile ke blog saya.
ada entry khas untuk encik.

jgn lupe singgah yer.

;-)

4:50 PM  
Anonymous kaseh said...

en. azman dah ada kotak jerit daaa ..apa lagi

1:53 PM  
Blogger ryn latiff said...

bgz la ur blog..byk info..
im still new with blog thingy, cane nk tere eyh?hehe.

5:06 AM  
Anonymous akusape said...

hi ryn...

blog sayer biase je..nk tere...susah...saye pon tak terer...heehhe

10:52 AM  
Anonymous akusape said...

man : kotak jerit dah ader..ape laagi jerit la mukeekek

xosharihanaox : wakakakak...aku dah taruk kotak jerit..

rangga : link awak sayer dah update kat blog

riani : link awak juga dah update

fyroo:nanti aku review

kaseh : tq kerana support akusape..

10:55 AM  
Anonymous waheda said...

hai akusape..sy suke sgt lalu lalang kat blog awk ni tau..best gilee..
sy da add link blog awk kat blog sy..sory xgtau dlu..ehek2..maafkan sy ek..(>.<)

12:53 AM  

Post a Comment

<< Home