Sunday, June 01, 2008

Viddu - Upload -Share -Earn Money

Ziddu adalah website dimana setiap file yang kita upload di ziddu boleh mendatangkan duit.Setiap file yang didownload oleh user akan dibayar oleh ziddu.Tapi korang kene ada akaun Pay-pal kerana transaksi duit akan di transfer kedalam akaun pay pal korang.Korang jangan lengah mase lagi register viddu skang.

Klik banner dibawah ini untuk register Viddu


9 Comments:

Blogger abang lang said...

As'kum.

Aku ni terjumpa la blog ngko nih. simple yet full of information. selalunya tak baca abis, takat update ape2 yang patut je. contoh macam photofun,etc. so aku pun try baca sampai abis ape yang ngko isi sini. rupa2nya ngko ni junior aku la ek? gambo ngko masa form 1 dgn cik alawiyah tu. cikgu alawiyah tu wat ape skang? ada info pasal dia? kot2 kalau dia tak kawen lagi ke, leh aku masuk minang. skang aku dok kg baru, nyewa. ade famili with 2 kids. anyway brother, keep the good work, stay focus, satu tujuan satu impian. program latihan khidmat negara. hau hau hau.. year 95 aku form 3. 3N. cari la...

7:12 PM  
Anonymous Anonymous said...

ala..kena ada credit card, barulah dapat register..tak dopek lah den nak register ni...sop..sop..:(

11:49 AM  
Blogger A t i Q a h said...

Salam.
Blog hopping.
Blog kau sangat best! Nanti aku datang lagi. =D

1:47 AM  
Anonymous beliapasarminggu said...

biar betul ni bro .ajar gua sikit macam mana caranya.......................

7:26 PM  
Anonymous akusape said...

anonymous - tak yah credit kad..register je pay pal dulu...kemudian ader bende yg boleh beli dari pay pal trus tak yah guna kredit kad..

beliapasarminggu - bro..ajar buleh takde hal...

12:47 AM  
Anonymous Anonymous said...

BRO AKUSAPE.....aku mmg suka blog u...very informative and fun!...i meant it..

anyway...minat gak dengan projek ziddu ni...tapi susah nak create paypal account...katakan duit ada masuk, tapi gimana duit paypal tu nanti nak withdraw?...dapat link dengan bank2 di malaysia tak?

aku berminat, tapi nak create account paypal ni agak payah...

8:31 PM  
Blogger dazzjelita said...

aku tak minat sgt pasal paypal ke viddu ni.. nak kenal ngn abg lang jer... (smbil angkat kening)

12:04 PM  
Anonymous Anonymous said...

Bro "aku sape"..
ade x lagi website lain yg boleh mendatang kn duit...
bgtau la.....

my email...
afsbg2300@yahoo.com.my

1:23 PM  
Blogger LogamHitam said...

Aku dah register ziddu nie tp prob aku x bole nak upload... asyik failed jer. X tau ler psl connection yg mcm sial skrg nie or server ziddu tu yg prob... ader idea lain x?

6:37 PM  

Post a Comment

<< Home