Saturday, April 12, 2008

AkuSape! sudah 2 tahun...



Hari ini genaplah 2 tahun blog AkuSape!..Akusape ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada suma pelawat-pelawat setia blog ini dan mereka yang meletakkan link AkuSape! di blog mereka.Tanpa mereka AkuSape! tidak bermakna.Terima Kasih sekali lagi dari AkuSape! kepada semua yang mengunjungi blog ini.

16 Comments:

Blogger XPreSSurMusIC said...

happy bday..semuge blog akusaper bertambah bes..hehehe

12:19 PM  
Blogger Yan said...

hepi besday..suka bace information kat cini..moga2 panjang umur..=)

7:51 PM  
Anonymous Sham said...

Askum Din.. terima kasih kerana share info dalam blog nie.. hopefully ko boleh banyakkan lagi info2 selain dr share music dengan kami.. tq..

1:08 AM  
OpenID yginsaf said...

tahniah bro.. keep it up..

7:40 AM  
Blogger aizatbest said...

yeay da 2thn..nati kite wat post party ar jai..hahah..baca doa selamat sekali..ok

4:23 PM  
Blogger brocas said...

tahniah bro.. walaupun aku baru tak sampai 2bln kenal blog nih.. celamat besday

6:02 PM  
Blogger King said...

happy besday... thanx 4 all infos here.. :-)

11:28 PM  
Blogger War IRC2 Coding Team said...

Yeah, happy bestday 2 you! Tahniah kepada pihak pengurusan blog AkuSape? Pengurusan mantap yang sudah mencecah ke 2 tahun.

Happy Birthday 2 AkuSape?®

2:22 AM  
Anonymous Anonymous said...

tahniah dinn.. leh aku juin party ko skalik dinn... pastikn aizat ade skali tau... daz

10:58 AM  
Anonymous Maya said...

Happy bday baby web. Ni kalau orang dah comey bergaya dgn beskal dia. Siap pakai baju otramen eh.

11:49 AM  
Blogger ryurisora said...

happy bufday en aku sape!!
upload lagu banyak2 lagi!!!

3:43 PM  
Blogger Dzuriyati said...

Tahniah ler aku sape dah 2 tahun ko berjaya menambat hati peminat blog yang ader.. harap ko bertambah sukses.sukses. dan berjaya dalam karier ko..k
happy besday

3:57 PM  
Anonymous Anonymous said...

happy birthday bro....

8:51 PM  
Anonymous Anonymous said...

Happy besday sayanggg

8:05 AM  
Anonymous akusape said...

Terima kasih kepada suma yang wishkan besday akusape!Tanpa korang Akusape! tidak bermakna..tq..

10:54 AM  
Blogger 文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡

4:53 PM  

Post a Comment

<< Home