Friday, February 29, 2008

Gambar Korang Jadi Cover Magazine...

Korang nak gambar korang terpampang di cover magazine yang popular?Kalo korang mau korang gi website MagMyPic.KOrang hanya perlu upload gambar korang dan pilih majalah maner korang minat pastu pilih size kecil atau besar dan akhirnya ambik code utk diletakkan di blog atau website atau save as gambar untuk simpanan.

Jadi Cover Majalah : MagMyPic(klik sini)

TQ kepada Dzul

3 Comments:

Anonymous MK said...

hi. link awak saya dah letak. sorry lambat ^^

4:38 PM  
Blogger War IRC2 Coding Team said...

Assalamualaikum bro-bro yang pro sekalian. time kasihatas sumbangan ilmu pengetahuan nkorang.

Aku dah siap bookmark lagi nko nye site untuk rujukan aku.

Bleh tak nkorang kasik tau kat aku the most 5 gadjet things yang nkorang dah lame mengidam, tapi tak dapat? Kalau boleh disertakan sekali dengan referring page die.

Time Kasih Bebanyak.

2:04 AM  
Anonymous Image Tools said...

More magazine cover makers @ http://www.FakeMagazineCover.com (500 photo templates).

3:34 AM  

Post a Comment

<< Home