Saturday, January 05, 2008

Apa sudah jadi dengan Advertlets...

Tadi aku try bukak blog ni dan aku sangat terkejut sekali kerana blog ini tidak boleh dibuka dan terus diredirect ke website lain.Aku cuba taip sekali lagi takut aku ader salah taip dan benda same gak berlaku.Aku try tgk website advertlets dan die bagitau yang domain dier dah expired 3 Jan 2008.Pastu aku terus on ym dan suh kawan aku Budi tolong tengokkan blom abis aku taip suh dier bukak blog aku dier kate " bukak blog ker " aku pon terkejut dan tanye maner kau tau dan dier kate kat forum Nuffnang ade bagitau pasal Advertlets.Aku pon membuka salah 1 blog yang jadi problem macam aku dan dier kate suh remove balik iklan Advertlets.Jadi aku bukan trus membuang iklan itu dan akhirnya blog aku leh masuk seperti biase.Aku rase baik advertlets bayar domain dorang secepat mungkin seblom ader orang lain yang membeli domainnya.


Ini yang keluar bila aku bukak blog aku


Ini yang keluar bila aku bukak website Advertlets



5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

hampeh nyer adverlets...

1. ko nyer blog boleh diselamatkan lagik din. pueh ati la sikit ati ko din.. ko buleh remove adverlets & blog page ko boleh load macam biasa.

2. Aku nyer blog ... ABSOLUTE ALTERNATIVE @ http://djodownload.blogspot.com/ dah di identified oleh google sbg spam blog (redirection issue). Blog 1 tahun lebih tuh akan di delete & diban sepenohnya.

3. Even login utk remove iklan jahanam advertlets sekarang pon tak boleh!!


Yg Terguris
Ten10@djo@Absolute Alternative

9:27 AM  
Anonymous CresceNet said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

6:04 AM  
Anonymous Selenge Tol! said...

oo biasa la tu.. ada kerosakan skit.. harap advertlets dah up balek :)

9:37 AM  
Blogger pu3a'an said...

kesimpulannye xyah la letak lg..
huhu..~

10:50 AM  
Anonymous Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

9:33 AM  

Post a Comment

<< Home