Monday, November 26, 2007

Rusuhan Semalam Di Jalan Tun Razak..

Aku takleh kata ape-ape pasal semalam,sbb smlm aku bangun kol 2 petang.Tapi video ni memberikan 1001 cerita..

Video Rusuhan



*Ape pendapat korang?

13 Comments:

Blogger aLLy aIsYaH said...

ape ni..
lawak gler..

6:17 PM  
Blogger arjunagt said...

hi..
aku arjunagt.....
aku rasa website ko bagus jadi aku addkan web site ko dalam blog aku.
kalu ko rasa blog aku menarik addlah dalam website ko....
ok.

11:28 PM  
Anonymous Kumprinx said...

waima mcm setan, gua terhibur.

1:11 AM  
Blogger iEn said...

Geli mat maat maat :p

8:08 AM  
Blogger LangitbirU said...

GILOOOOOO............!!!!!!!!

6:09 PM  
Blogger Rednish said...

memang hampeh gilo

8:34 AM  
Blogger bimbim said...

wakakakak kangaroo patahkan shinguard amar

5:04 PM  
Anonymous orked said...

aku ari2 buka lagu ni...wakaka..klaka siot...

http://kin-kins.blogspot.com/

12:45 PM  
Blogger widya said...

X ABIH2 DGN GELIMAT KO TU...tp apa pun kim slm kat kalkulator en.taboo hehehe...

1:47 PM  
Anonymous azlan1986_ said...

ade ke patut bahasa tu, i lari portable on my dude...hahahaha...cuba la translate dlm b.m., konpom tak paham

1:26 PM  
Anonymous ayeen said...

...sengal!!!...ape punyer citer daa..

2:12 PM  
Blogger me said...

geli aku.ish

10:24 PM  
Blogger RaPunXeL said...

hahaha..cm aper jek...beribu kali aku tergelak..mak aku pun terkahkah..dgr klip rusuhan nih!!hahahah..setan jew~

9:50 AM  

Post a Comment

<< Home