Thursday, February 07, 2008

Whos.Among.Us...

Whos.Among.Us apakah ini?

Merupakan sebuah "live counter" untuk kita tengok berapa orang user tgh layari blog atau website kite.Yang best ia free dan korang tak perlu susah payah register utk service ini,korang hanya perlu copy and paste code yang diberikan kedalam blog atau website korang dan secara instant korang leh tau brape orang user tengah tengok blog atau website korang.Terdapat juga add-on utk pengguna Mozilla dimana korang leh install plug in Whos.Among.us ini dan korang view user online tanpa perlu membuka website tersebut.Whos.Among,Us ini juga memberitahu kita user datang dari negara mana dan dimanakah mereka tgh layari di blog atau website kita.Ia juga memberikan kita graph utk membuat perbandingan dengan hari-hari sebelumnya.





Anda berminat utk letakkan di blog atau website anda sila pergi ke website Who.Among.Us(sila klik sini)

*terima kasih kepada Budi kerana memberitahu aku dengan aplikasi ini.

3 Comments:

Blogger budi said...

best giler...

8:37 PM  
Blogger adi said...

maps.amoung.us tu berat low..

10:16 AM  
Anonymous degaya said...

camne nak paste nye??..x paham..huuu

1:58 PM  

Post a Comment

<< Home