Monday, April 07, 2008

Tag Oh Tag...

Aku telah di tag oleh Blog Menjerit.Ni first time aku kene tag.
8 perkara tentang aku

1. Aku suka download movie,lagu dan videoklip.
2. Aku tak suka tengok bola sepak.
3. Aku suka cakap bukan-bukan dan yang takde pekdahnye.
4. Aku sorang penagih nescafe 'o'.Sehari tak kene tak bererti idup ini.
5. Aku tak tinggi pon.
6. Aku seorang pemalu bile aku tak biase dengan orang.
7. Aku suka kasut adidas.
8. Aku suka pakai suar pendek.

Aku tak tau nk tag kepada saper..jadi kepada 8 pembace blog aku korang suma telah ditag oleh aku.muekeke..

12 Comments:

Anonymous ayu said...

u almost same wit me..but i'm crazy wit green tea..

4:29 PM  
Blogger King said...

kalau mcm aku: MESTI minum air masak kosong setiap hari, kita kata ketagih gak ker?

8:31 AM  
Anonymous Anonymous said...

hello bro!
bkn nak comment psl tag cuma nak bg satu cadangan.apa kata kalau bro upload files kat http://www.2shared.com/
kat situ speed die laju...!!

3:07 PM  
Blogger Wan Aizat said...

weh jai..selama nih bukan ke ko memang MAKAN BOLA TIDO BOLA, JUST MINUM JEK NESCAFE..hahahahah

3:37 PM  
Blogger War IRC2 Coding Team said...

wakaka...kene tag ngeh ngeh ngeh~
kalau orang yang bace pon nak dikire kene tag jugak ke... tak aci, tak aci :p~

saudara tak tulis kepada sape kan.. kire selamat malam romeo laa~

Selamat.. tomorrow never dies amigos
Assalamualaikum.......

2:29 AM  
Blogger mohd shaifullah said...

yo bro...
slalu bro download movie pakai aper??

10:04 PM  
Blogger -dazZ- said...

aku di tag?? oh tidakkk...(sambil lari masuk bilik)

2:45 PM  
Anonymous fazamania said...

oOoo..camni rupenye ko ye bro..

11:50 PM  
Blogger blogmenjerit said...

kuikui... mmg susah org xda shoutbox utk kna tag, ngehngeh...

9:58 PM  
Blogger fIcK a.k.a kaka said...

ERM..
CAM NE NAK TAG ORANG?
AJAR KAN BOLEH X?

3:18 PM  
Blogger fIcK a.k.a kaka said...

ERM..
CAM NE NAK TAG ORANG?
AJAR KAN BOLEH X?

3:18 PM  
Blogger m3 said...

lelaki tak minat bola?Humm..pelik

2:08 PM  

Post a Comment

<< Home