Saturday, March 08, 2008

Mari kita edit gamba secara free..

Jom kita edit gambo kita secara percuma.Korang gi kat blog Aizat ni dan emel gambo korang dan pilih bagaimana kehendak korang untuk gambar itu diedit.Gambar akan diedit dan akan mengambil masa untuk disiapkan.Kat bawah adalah contoh gamba yang diedit.


Korang berminat nak edit gambar korang dan taruk kat myspace,friendster atau facebook korang gi la blog Aizat

Edit gambar korang : Blog Aizat(sila klik)

10 Comments:

Anonymous Khai said...

hehe.. ni entri berbayar ke ape? siapa aizat tu? rajin nye dia buat kerja amal.. hehe..

kepada yg nak hasil dalam masa yang cepat, belajar2 la buat sendiri.. bukan susah pon.. tutorial kan banyak dalam tenet ni...

:D

4:52 AM  
Anonymous AkuSape! said...

Hi Khai,tu entri free jer hehehe..aizat tu kawan aku.Tutorial mmg byk kat internet tapi kalo ader yang tak paham + malas sgt leh la suh kawan aku ni buat kan hehehehe...

11:53 AM  
Blogger norahulfa said...

adik akusape, ada x mp3 liga malaysia.. dalam lagu tu ada rentak rapp tau..tlg carikan boleh x? pls...

10:20 AM  
Anonymous [yanie] said...

assalamualaikum....
saya suka tgk blog awak
saya suka juga web ni http://bighugelabs.com/flickr/
yg bleh edit pic...
saya nak tanya....
awak ada tahu tak kat web mana leh edit pic mcm tu gak..
yg ada fancy2 nyer design...
sebab saya memang minat bab2 edit pic ni
terima kasih...
harap awak dapat jawab persoalan saya ya...
=)

deejay_yanie@yahoo.com

5:49 PM  
Anonymous dazz said...

aizat tu single lg ke...
hehehehe

10:46 AM  
Anonymous aizatbest said...

aah..single lagi budak aizat tu;)

11:54 AM  
Anonymous fazamania said...

aizat pakai software ape lah agaknye tuu...

7:22 PM  
Blogger -dazZ- said...

leh knl ke ngn dak aizat tu? tomei la..

9:48 AM  
Blogger Wan Aizat said...

aizat pakai softcopy jek..heheh.. buat manual gune photoshop jek..
ish ish dazz..malu hamba;p

3:41 PM  
Blogger fIcK a.k.a kaka said...

hi...
saya dah email kat aizat suruh edit pic..but sampai skrg x bwat pown..
huhuhu~
lama dah tunggu..
huhu

1:24 PM  

Post a Comment

<< Home