Sunday, May 04, 2008

Edit Gambar Korang 100 tahun Dulu...

Mari kita menukar gambar kita menjadi kepada gambar 100 tahun dahulu.Dengan website Bakumatsu Koshashin Generator ini korang leh tukar gambar korang menjadi lame.Sangat senang hanye perlu uploadkan gambar korang dan klik convert maka gambar korang akan menjadi lame.Kat bawah ni contoh gambar aku yang telah aku convert.
Convert gambar korang - Bakumatsu Koshashin Generator(klik sini)

16 Comments:

Blogger War IRC2 Coding Team said...

wahhh bestnye. web yang macam cenggini pon ade ek.

gua suspected la kat lu akusape?
nko memang rajin carik bahan rujukan la.

nko kije bahagian photografi ke?
(...jgn ponografi udah~) <--- gurau bro. jangan marah!

anyway.. bile nak letak shoutbox ni.

Kasik taruk laa, bleh sembang sembong!!!

Jangan lupe taruk ok!
Kreuger®

8:51 PM  
Anonymous syamsulariff.com said...

huhu//old school giler..haha nie dah kira pangkat moyang aku dah nie..

3:11 AM  
Blogger ChAm@CiDa said...

Askum din..

Lama tak denga criter.. kata nak buat t shirt bila lagi.. ko cetak la dulu dalam 20 ke.. mesti abisnyer.. janji ko kena buat lawa2 la..

Er,, teknik fotografi camni bukan kat dalam photoshop je ke..? transfer dia jadi grayscale aje kan.. ke ada benda2 lain..

Take care buddy..
erti-hidup.blogspot.com

abg sham

4:30 AM  
Anonymous akusape said...

war irc - aku bukan keje photografi tapi aku kerja merbahaya...siang malam berjage2..

syamsulariff - heehee..moyang tu..100tahun dah..mukkekeke..

Cham@cida - Hi cham aku ader je..buat t shirt nanti dulu fulus takde..kalo ader rezeki aku buat nye don wori..
Cham aku photoshop fail skit...aku pun tak tau..tapi ader web tu..senang je takyah nk pikir2 lagi mukekeke...

10:49 AM  
Blogger King said...

TQ..TQ. :)

11:47 AM  
Blogger blogmenjerit said...

aku nak pinjam artikel2 ko, wohaaa....

7:35 PM  
Blogger War IRC2 Coding Team said...

Cikgu BM:- Tengok boleh... pinjam sory. kuakuakuakuakua...
Kreuger®

9:51 PM  
Anonymous akusape said...

king - u welkam
BM - takde hal..suma ni utk dikongsi bersama...

7:58 AM  
Blogger blogmenjerit said...

xper... ada kredit... kuikui...

11:28 AM  
Anonymous Yenn said...

wahhhh! best giler neh ... nak kenakan member leh gakz .. eekekeke! ;p

11:59 AM  
Blogger Azzu said...

efek dia jadi macam gambar dr suratkhaba lame. agak nice, tengs :)

4:28 PM  
Blogger ChAm@CiDa said...

Askum Din...

Taruk shoutbox din.. boleh kita sembang2.. nak tunggu ko online berjanggut.. ko kan kijer merbahaya.. Krueger.. saper dapat hadiah hits ke 1000 ..? Aku ke..?? Aku time masa 950 hits dulu rajin per masuk kat area ko..

Ok bro.. jaga diri kalian.. kawan2 tak mau lawan..!!!

4:36 PM  
Anonymous Anonymous said...

Abg ni ensem lah.... hehehe

9:02 AM  
Blogger -dazZ- said...

abg din ensem??? (Muntah ijau)

10:03 AM  
Anonymous yatisalem said...

hi! boleh kita tukar2 link tak?

yati_salem@yahoo.com

11:45 AM  
Blogger emi_putra said...

oitt din..aku memang sker la lepak kat blog kau nie. byk bende aku dpt blajar..

suspekkkk gak gua kat lu nie...

8:02 PM  

Post a Comment

<< Home