Wednesday, May 21, 2008

Smallville Malaysia...



Ade pembaca blog akusape!memberitahu tentang video ni.Ape-ape pon tahniah kepada pembuat video tu kerana bakat yang ade.Stylo...

6 Comments:

Blogger HiKaRi TeiShuKu said...

siyes gile sempoiii dak tu buat video... nice gile..

3:43 PM  
Blogger blogmenjerit said...

smallville dan jumper malaysia sepatutnya tajuk pos ni

12:51 AM  
Anonymous Anonymous said...

huisshhh..dasat gilez///ada lagi video2 baru dia..stahu aku,budak ni exam tahun ni,sibuk skang rasanya..budak ni kawan adik aku,dia cakap after spm,nak buat lebih banyak lagi..

http://www.youtube.com/watch?v=Tqz-z9gDiaU

http://www.youtube.com/watch?v=Xa28tXD-wfM

klik tengok la sindri..video2 baru..

12:42 AM  
Blogger miss cloudy said...

best nyer...org filem msia takleh ke wat filem mcm tu gak

2:00 PM  
Anonymous copie said...

xreal la bro, aku ngan kawan aku ade buat lagi real.
baru form 1(kawan aku) tp berbakat besar.huhu

8:07 PM  
Blogger BuDaK jAhAt said...

bijok ahh!!!!

2:12 PM  

Post a Comment

<< Home