Tuesday, May 06, 2008

The Web Competition...


Thewebcompetition is a unique competition which awards the best websites every month throughout the year. The objective of this site is to appreciate and recognize revolutionary and most creative websites around.
The competition is open to any website owners, developers, organizations or individuals. So, what are you waiting for? Submit your site now! visit: http://www.thewebcompetition.com /> for more information

Join now - The Web Competition(Click Here)

4 Comments:

Blogger War IRC2 Coding Team said...

iseymen.... tahniah untuk kreuger~
telah menjadi peserta pertama untuk memberi komen dan pendapat.

Pendapat saya pada kali ni, adalah lebih molek sekiranya (skema la plak) saudara AkuSape meletakkan shoutbox di blog anda. sure ramai aweks akan bertandang~

ekekek...free ma....
cepat pasang shoutbox

Kreuger®

9:55 PM  
Anonymous akusape said...

Kruger - bukan takmo pasang shoutbox,mahu,tapi nnanti,aku nk organize(chewah ckp omputih plak)ruangan aku dulu..sabo ye..aku ader blog lagi 1 ader shoutbox blog namer akusorang.blogspot.com korang leh lepak situ.Tq kruger sbb kasi pendapat.

8:02 AM  
Anonymous rendah diri said...

walaupun baru first time bertandang ke mari, saya pun ingin memberi sokongan(terskema jugak ni)bahawa memasang shoutbox di blog ini adalah bagus.

baru tau ni ada info pertandingan web kat sini tapi aku xda web.

3:39 PM  
Anonymous Anonymous said...

aju tak tahu camne nak wat laman weblah
tolong ajar aku

11:24 AM  

Post a Comment

<< Home