Friday, June 20, 2008

Dumpr...

Dumpr adalah website yang sama dengan Photofun tetapi mempunyai beberape effect yang tiada di Photofun.Kat sini aku tertarik dengan effect LOMO.Ni aku tunjukkan affect yang Dumpr ada dan effect LOMO yang aku buat.

effect yang ada

effect lomo
Buat effect - Dumpr(klik sini)
Buat effect LOMO - LOMO(klik sini)

3 Comments:

Anonymous kaseh said...

akusape dah hensem sekarang !! ;)

4:01 PM  
Blogger budi said...

best ni sbb muka aku ada...

12:46 AM  
Anonymous kaseh said...

dear akusape,

ye mmg akusape makin hensem ... especially kalau moderator dia tuh menten rambut "spike" dia tu (makin suka tengok dia skang) ..wawawawa ...n lagi satu bila nak siap t-shirt ...hahhaha ;)

8:48 AM  

Post a Comment

<< Home