Thursday, July 03, 2008

Buat SuperHero Korang...

Korang mesti teringin nk buat hero korang sendiri kan..macam superman,batman,captain planet dan superhero yang lain.Web yang aku nk citer ni korang leh buat watak hero korang sendiri best tau.Korang hanye perlu pilih ape baju nk pakai,style rambut camner dan byk lagi stail2 yang korang leh pilih.Kat bawah ni superhero aku sendiri..
Buat superhero korang - Hero Machine(klik sini)

9 Comments:

Blogger Mr. Azman said...

Lalala...
aku yang masih disini... bertemankan...

Sambung... sambung...

Lame tak dengar kabo, ape citer? sehat ker?

Kreuger®

9:47 PM  
Anonymous kaseh said...

hai,

mr. akusape, hero tu muka garang tapi baju cam waiter kat hotel jerk ..hehhee ...gurau jer jangan marah yerr ...oopps ooo mr.azman ...how r u ..lama x nmpk kat sni

8:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

masalah adsense keluar arahan (Iklan Layanan Masyarakat oleh Google ) dan ingin tahu cara penyelesaiannya sila kunjungi..

http://adsenseblogbm.blogspot.com/

10:12 AM  
Blogger ¿¿GuE$$?? said...

This comment has been removed by the author.

7:42 PM  
Blogger ¿¿GuE$$?? said...

best arr link yang ko bagi ni..layaaan.

7:43 PM  
Anonymous akusape said...

azman - aku sihat...hehehe...

kaseh - hai kaseh..hero tu dulu keje jadi waiter..pas kene buang keje trus jadi superwaiter hehheheh...

guess - hai guess..dah try buat superhero ko dah?

2:15 AM  
Anonymous bounto_bomb said...

mr.akusape...leh x tlg bgi link tok wat design membership card..ala cam realreward ke mak jah corner ke....

12:25 AM  
Blogger Beruang Madu said...

Errrrr.. aku juga ada hero sendiri... Patih Arya Gajah Mada yg dulu memerintah Majapahit... dulu kini dan selamanya

2:35 PM  
Anonymous sukaSuki said...

lawa banner huih

8:48 PM  

Post a Comment

<< Home