Wednesday, July 09, 2008

1st cheq dari Advertlets...

Wah...bestnye cheq advertlets dah sampai..hehehe...first time aku dpt cheq hasil dari blog Akusape!..sungguhpon cheq bulan Feb,March aku tak dapat tapi aku bersyukur sbb dpt cheq bulan April..Advertlets korang masih hutang aku lagi 2 cheq tau..jgn buat-buat lupa ye..


Sampul HSBC yang ade cheq didalamnye..


inilah die cheq yang aku terima dari Advertlets

25 Comments:

Blogger Mr. Azman said...

Wargh... dapat check... boleh blanjer aku makan.. muakakaka.. aku nak makan ayam masak kicap macam nko publish kat blog Akusorang tuh... kekeke...

Berape dapeknye tuh? Kompom banyak. Blog ni kan antara terunggul kat M'sia nih.

Tahniah...semoga terus maju AkuSape.BlogSpot.Com

Kreuger®

10:36 PM  
Anonymous kaseh said...

betul mr.azman, saya pun nak join makan belanja gak....en.akusape ....hahahha ...open la table yer, jemput kami semua hahhahaa :)

9:25 AM  
Blogger c . h . e . n . t . a said...

best nya dpt cek..

10:59 PM  
Anonymous akusape said...

man - dpt leh la...blanjer leh takde hal..eh blog aku maner terunggul kt Mesia ni..blog biase je..

kaseh - boleh sayer blanjer takde hal..

chenta - best gak..sbb first time dpt..

11:36 PM  
Anonymous acicak said...

waaa... best2.. berbaloi gak buat blog nih..

tumpang lalu kat sini..

:)

10:24 PM  
Blogger Nurmala Mazlan said...

heee..
nak cheque jugak.!!!

12:07 AM  
Blogger GadErius86 said...

ola.. nk tumpang tanya advertlets nie mcm mana sbnrnya? dh bape kali tgk kat blog ni tak phm2 gak... blh tlg expain tak? trimas...

10:59 AM  
Blogger Mohammad Afiffuddin said...

cam ne nak bt..org nak gak duit..huhuhu

dia bg cash cheque ke..??

tahnia2 dapt duit...

1:53 PM  
Anonymous yanti said...

hi mr akusape,

saya sangat, sangat, dan sangat berminat kalau boleh mr akusape link kan blog saya kat blog mr akusape ...utk makluman mr akusape saya dah pun link kan blog mr akusape kat blog saya. Please & thank you ;)

www.rosyanti.blogspot.com

11:26 AM  
Anonymous tun tija said...

TUNJUK LER KASI CLEAR RUPA CEK TU..
TAKPER NAMA DAN JUMLAH WANG KASI BLUR..
JUST NAK TGK

9:53 AM  
Anonymous kaseh said...

kalau tunjuk clear ...bahaya nanti kena rompak ..hehehhee kan mr.akusape ;)

6:02 PM  
Anonymous Anonymous said...

dah tunjuk cek.. xnampok amaun pun.. huhu!!

1:29 PM  
Blogger .:YoYo:. said...

akusape.. lepas klik kat blog hang, tros p daftar kat advertlets.com

nak cheque jugekkkkkkkk.. gigih lebih lepas nie, nak site income..

huhuhuhuhu...

12:38 PM  
Anonymous topo said...

hohoho buat julung-julung kalinya ade org buat post pasal dapat cek dari advertlets... hohoh by the tahniahh la ye...

12:23 AM  
Anonymous Alwis said...

tahniah...ni yang suka dengar ni,,sebab dah ada bayaran...kena blajar pasang Advertlets ni,,teringin juga nak cek cek gini...

12:13 AM  
Blogger cik tulip said...

best le dapat cek tp xreti nak wat..

2:41 PM  
Anonymous beliapasarminggu said...

macam menarik je camner nak buat boleh bagi tips tak bro

9:42 PM  
Anonymous Khai said...

advertlets hutang aku dekat RM1000.. fcuk off!! x reti2 nak bayar... alasan cam bodo

9:03 PM  
Anonymous waheda said...

beshnye dapat cek sambil goyang kaki..sy da lame nakwat duit dgn blog tp xtau cmne caranye..kalo tau pon susah bebenor rasenye..tlg ajarkan bley..plz3..im begging you..huhuhuhuuu..

1:00 AM  
Anonymous Anonymous said...

tipu lah tu, tunuk cek kabur, kalau berani tunuk la jelas jelas sikit.


AntiTIPU

8:24 PM  
Anonymous Amirul said...

aku pun tgh tunggu cek aku nih....ntah bila le boley dpt..

Rgrds-Amirul
http://saujanautama3.com

3:52 PM  
Anonymous pertzyana said...

nak jugak hehe

3:08 PM  
Blogger DaHLia said...

This comment has been removed by the author.

7:05 AM  
Blogger DaHLia said...

sungguh ke cek nih??? kalo yer pun bglah nampak sket ade tanda ADVERTLERTS tu..

7:07 AM  
Anonymous Anonymous said...

I am right here to help get your internet site off to a fantastic start. Do not be 1 of those that wished they'd completed it better the very first time, then consider around the task, and expense, of starting over. Your internet site reflects what you along with your business or hobby are all about.

I am capable to provide low-cost, user-friendly, custom made created internet sites for a extensive array of businesses, organizations and groups.It also shouldn't cost a fortune to get you began. I'll support manual you through the process as well as alert you when i think you might be obtaining in above your head, or beyond your spending budget.

Listed below are some hight quality companies for any resonable price:

Front-End Development
Custom web site design
Affordable web site design
E-Commerce website design
Corporate Website Design
Innovative website design
Static Web Design
Website maintenance
Web site re-designs
SEO Services
Logo Design

Please look around the site for further information about the [url=http://www.adrianbotea.com]freelance web designer[/url] services that I am able to offer and to see examples of websites that I have designed

--------------------------------

[url=http://www.adrianbotea.com/seo-services][img]http://www.adrianbotea.com/seo-moz.png[/img][/url]

11:38 PM  

Post a Comment

<< Home