Saturday, August 02, 2008

Besday Contest Just Khai...


JustKhai atau Khai sedang mengadakan Contest untuk harijadinya bermula sekarang dan tamat pada 9 Ogos 2008.Jadi beliau ingin korang suma membuat kad harijadi yang paling kreatif kepada beliau disamping itu kad harijadi yang paling kreatif akan menerima hadiah berbentuk wang tunai dan hadiah sampingan yang cukup lumayan.Jadi korang rugi kalo tak join contest ni..Untuk keterangan yang lebih detail dan syarat yang lebih mendalam korang pergi ke blog khai ni Khai Birthday Contest..

Join khai Contest - Khai Birthday Contest(klik sini)

6 Comments:

Blogger adam06 said...

wah wah wah ..ada contest...boleh gak cari duit minyak kan. bagusnya mr akusape tolong promote..kawan tolong kawan..tapi memang blogger kat malaysia ni kena ada hubungan yg baik antara satu sama lain kan...ye la..contoh macam kalau sesama kita tolong klik ad sesama masing2 orait gak kan...hahhaha..mati saya kalau tokey ad baca pasal nih...to mr akusape, chayooo!!

8:23 PM  
Anonymous anees said...

baguslah bog u mr akusape ...
isi yg menarik , padat dan berilmu .. anees tumpang cedok ilmu dari blog u ... thanks !

10:23 AM  
Anonymous Khai_XY said...

thanks a lot bro.. errr, tak join skali ke? huhuhu.. malu2 lak dia..

9:04 AM  
Anonymous akusape said...

adam - hehehe sesame blog harus membantu...

anees - cedok je ilmu tu aness..u welkam..

khai - u welkam bro..tak join la..sbb bz skang ni..heheheh...

12:13 AM  
Anonymous Anonymous said...

sbnr nye khai ni, jarang dpt kad wish besday..so, nak rase best, dia offer la mcm2..nk naikkan publisiti..

10:57 AM  
Anonymous Khai said...

anonymous je? mana nama? mak bapak lupa kasi nama ke? apelah nasib dapat anak pengecut.. dengki plak lagi... panas perut ibu ko mengandung..

9:04 PM  

Post a Comment

<< Home