Wednesday, July 30, 2008

YouSerials...

Youserials adalah web search engine untuk mencari serial number dan key utk software korang.Dalam erti kate lain pirate la ni.Korang hanya perlu taip je name software yang korang nak dia punya serial number atau key dier dan kemudian korang klikla maner yang korang rase samer ngan software korang dan disitu serial number atau key akan dikeluarkan sangat mudah.

Cari Serial number atau key - Youserials(klik sini)

7 Comments:

Anonymous kaseh said...

wow! yang ni memang best ...senang ler saya nak guna apa2 software...crack kan apa2 aje software kan en.akusape? ....ok tq very much ...muah muah hahhahaha

9:15 AM  
Anonymous cik milah said...

thnks bro..da try..da lama cri serial num 4 adobe illustrator priate aku ni..thnks byk2 4 the information..muuuaaaahhhh

2:10 PM  
Blogger ihsan1992 said...

huhuhu...aku slalu gune Craagle..

6:25 PM  
Blogger KhairinSyafiq95 said...

bgs btol mende nie...
thanks akusape!

5:29 PM  
Anonymous akusape said...

kaseh - yup hampir suma software leh guna...u welkam

cik milah - u welkam milah hehehe

ihsan - aku selalu cari kat google je crack hehehehe

khairi - u welkam khairi..

12:15 AM  
Blogger lutfi said...

bagusla ak sape nie..
ak arap ko dapat bykkan lagi infkat blog ko nie..
abb ak suke la..
hehehehe..

6:09 AM  
Anonymous mui said...

dah tak leh bukak.. :(

11:10 AM  

Post a Comment

<< Home