Wednesday, August 13, 2008

Mathway...

Mathway adalah website yang akan menolong korang dalam hal ehwal berkaitan dengan ilmu hisap@ matematik.Jika korang ader soalan yang korang takleh nk jawab takyah peningkan pale korang yang tgh pening tu..suh je Mathway ni setelkan.Korang hanya perlu letakkan soalan korang dalam kota "Enter Problem" kemudian pilih subject seperti Basic Math,Pre Algebra,Algebra,linear algebra,Trigonometry,Precalculuc dan Calculus.

Selesaikan soalan matematik - Mathway(sila klik sini)

16 Comments:

Blogger violet said...

bagusnyier....

kalo la zmn amik add math dulu dh ada mende ni, sure leh lulus cemerlang :D

8:02 AM  
Anonymous Anonymous said...

mmg sempoi laaaa.....

4:56 PM  
Blogger Akak Pok Pek said...

APP pun setuju dgn violet, kalau zaman APP dah ada, manjang 101% ler Add Maths APP...

2:10 PM  
Blogger adam06 said...

amboi ...pandai nye uncle mathway tu yer...pandai cam akusape ekkk...tq akusape...banyak bende berilimiah kat sini

4:07 PM  
Anonymous akusape said...

violet - hehehhe tu la pasal..naper la web ni baru buat skang ni..kalo tak aku dah jadi CEO dah hehehhe...

anonymous - heheheh...sempoi sgt ni..

akak pok pek - hahahah 101% tu terlebih hebat tu...

adam - akusape maner pandai...suma bende dikongsi bersama..u welcome adam...hehhehe

12:08 AM  
Anonymous Anonymous said...

menarik2
tq2
har3~

2:51 PM  
Blogger Kikuri-hime said...

This is so cool! Tak sangka ade benda ni? Apsal la dulu x de benda camni. Kalu tak mesti aku aced add math!

P/S-
I love ur blog page. So kewl!

3:24 PM  
Blogger LuLu d' piXiE said...

ilmU hisAp kEw ilmU hisab???
hahAx...

9:45 PM  
Blogger lutfi said...

menarik giler..

6:05 AM  
Anonymous Anonymous said...

senangnyer hidup aku dengan ade bende ni... siap ngan explanation.... aku nak ngajar budak online jer..... bace jer.... kua kua kua......

4:00 PM  
Blogger FiSaU said...

perrhh bagus lar.......

leh tolong wat kije skola yng x siap

6:55 PM  
Blogger copie said...

Service Unavailable

7:14 PM  
Anonymous emm said...

save duit.. tak jadi amek tuition luar. tqtqtqt

12:42 AM  
Anonymous emm said...

saya dah cuba masukkkan mcm2 math format, memang betul dpt jawapan step-by-step.

kat mana pulak nak cari link mcmana ni tapi utk subject chemistry pre-u..? byk calculation jugek tu.

sungguh berbesar hati kalau ada.

kubelanjasecawankopi.

1:13 PM  
Anonymous akusape said...

kikuri - hehehe...tu la bende takde dulu..kalo tak aku dah jadi engineer jet dah..hehehehhe..

lulu - blasah je..janji bunyik sama hahha..

lutfi - yup mmg menarik bende ni..

anonymous - buleh..ajar la online..leh buat income..ajar ikut YM hehehhe...

fisau - ko jgn tak pas periksa sudah..dah ader mesin pengira moden ni hehe..

copie - ape yang Service Unavailable

emm - hehehe...blaja rerajin tau..tuition tu buat buang duit je..mukekekek...Chemistry pre U..tak tau la plak haha...nanti kalo ader sayer kasi publish ye..


*kepada suma student...Akusape! harapkan korang blajar rajin2..amin..

6:38 PM  
Anonymous emm said...

tak cukup time kasih, stadium olimpik beijing saya hadiahkan.

setiamenantisetiamenantisetiamenantisetiamenentisetiamenanti......

kubelanjalagisecawankopi.

5:45 PM  

Post a Comment

<< Home