Tuesday, September 02, 2008

Kyolo Bubble Speech...

Kyolo adalah web yang membolehkan kita meletakkan bubble speech didalam gambar kita.Sangat mudah dan senang.Hanya perlu upload gambar korang dan kemudian taruk text korang di tempat yang disediakan kemudian save.Korang leh emel terus kepada kawan-kawan korang atau taruk kat dalam blog atau forum.Gambar diatas adalaah contoh bubble speech.

Buat bubble speech - Kyolo (klik sini)

5 Comments:

Blogger Akak Pok Pek said...

COOL!!!
Ini tgh mencuba berbagai web dan software dari blog akusape... sambil2 menunggu nak buka posa ni.

6:31 PM  
Blogger Mr. Azman said...

Aku sapee.....lame nko tak menghantar tips dan hints macam ni ek... hari tuh org ajak p karaoke tak mo ikut... yappedaaa~

nanti ade lagi... jangan lee segan segan join orait?

Kreuger®

9:13 PM  
Anonymous akusape said...

akak pok pek - silala cuba2 web dan software dari akusape ehehehe...

man - buleh..kalo aku takde hal time tu.buleh je aku join..Man skang ni aku bz kat site..penat bejalan..balik umah trus dead..nak update blog pon tak sempat..

5:55 AM  
Blogger soupiey said...

hahahahahahhh...

1:20 PM  
Anonymous kuronofu91 said...

wohhh...sempoi la blog nie....saya ada blog gak,tapi xder saper yg tgk pon...muahahaha...

11:33 AM  

Post a Comment

<< Home