Tuesday, September 16, 2008

26 Sudah Umur Aku..

Harini adalah harijadi aku yang ke 26 tahun.Aku sudah meningkat tua..tidak...Aku ingin mengucapkan tima kasih kepada suma yang wishkan besday aku dari jam 12 pagi tadi sehingga kini.Kepada suma yang menyambut besday pada 16 September ini sama dengan aku tidak kira dimana jua korang berada...aku ucapkan "Happy Birthday atau Selamat Harijadi".

note: Kepada sesiapa ingin memberikan aku hadiah sila emel aku hahaahaaah...

24 Comments:

Blogger Mr. Azman said...

Year babeh.... *tetibe teringat austin power.

Selamat Hari Lahir aku ucapkan kat nkau... memandangkan aku first comentor... so ribuan serta meningkat ke jutaan penghargaan untuk nko sebab memberi inspirasi kat aku untuk memulakan sebuah blog. Jasa baik nko... walaupon nko tak sedari... tapi aku amat menghargai sampai masa kini...

Thank you forever...
Kreuger®

8:25 AM  
Blogger me myself said...

Alhamdulillah..dan tahniah kepada anda din snoop...kerana berjaya hidup selama 26 tahun...semoga murah rezeki dan dipanjangkan lagi umur tu...

10:50 AM  
Anonymous ladysonicz said...

hepi besday akusape..!!!..semoga ko pjg umo..dimurahkan rezki..n mendapat keberkatan hidup d dunia n akhirat..aaamiiinnn..

11:52 AM  
Anonymous yanti said...

askm...mr akusape...iye ke birthday arini...selamat ulangtahun..maaf lambat wish..semoga panjang umur murah rezeki...kalau dekat ni saya dah tempel ngan kek dah..huhuhuu



yanti
www.loadpoint.blogspot.com
www.rosyanti.blogspot.com

3:49 PM  
Anonymous ayusyuhara said...

happy birthday...moga panjang umur dan murah rezeki..

keep updating..heheheheh...

5:38 PM  
Anonymous elizhitomi said...

wahhh...happy birthday!!!!
May Allah bless u alwiz..
happy alwiz...
keep update alwiz...hehehe..;D

9:17 PM  
Anonymous Anonymous said...

Slamat hari tua yang ke-26
dah tua tu...hahaha
so bnykkan la amal ibadah n jariah
smoga Allah pnjgkan usia kamu
murahkan rezeki kamu
rahmati hidup kamu
amin...

11:32 PM  
Anonymous Farez Fgr said...

Hepi birthday akusape...
semoga panjang umur murah rezeki berpanjangan.....

12:22 PM  
Blogger + iNaMoRaTa + said...

Happy Bufday sweet 26~
sama la bufday kita..hehehe
wish u happy always[!]..

1:39 PM  
Blogger Mira said...

eppy bufday to you ....
aku suke view blog ko lah...

2:23 PM  
Blogger |Ihsan| said...

selamat hari lahir yg ke 26...uhhuhu
trus kan berblogging..

3:22 PM  
Blogger akusape! said...

Aku nak ucapkan terima kasih kepada suma kawan2 yang wishkan besday aku....Jika ada salah dan silap harap maafkan..

1:18 PM  
Blogger selesaimasalah : said...

salam ramadhan dan aidilfitri untuk hang...

Selamt hari lahir ke 26, jangan lupa teruskan usaha dan semoga murah rezeki hang, amin

boleh la jengok2 pada blog aku ni http://ibnmasodakanbantu.blogspot.com

10:07 AM  
Blogger akis | bard @ 2Tone & Loudroom said...

eppy bufday aku sape.. nice blog!

feel free 2 visit us: http://2toneloudroom.blogspot.com/

2:33 PM  
Blogger frankie Foo™ said...

Happy Birthday Bro! Semoga panjang umur! I like ur blog very much.. :)

4:06 PM  
Anonymous Anonymous said...

jom cari duit online:
korang juz perlu buat 2 perkara utk run bisnes ni:
1) modal RM50
2) promosikan link web yg akan diberi kpd anda kpd sesiapa sahaja samada melalui email atau iklan..
jgn tunggu lagi.. click link ni utk keterangan lanjut dan terus la mendaftar di: http://www.perigiduit.com/?ref=shamsstar3

2:52 PM  
Blogger Marzuki said...

happy besday n mudah rzeki, ekekee

3:14 PM  
Anonymous emm said...

ooooo dah semakin tua... jgn lupa minum anlene. HBTY !

8:29 PM  
Anonymous RTW said...

Salam dan Selamat Hari Jadi,

Tulung masukan blog aku antara senarai kekawan ko. Semoga murah rezeki. Terima kasih.

http://gedunglagu.blogspot.com/

8:41 PM  
Blogger alia said...

hapi besday....

11:53 AM  
Blogger ^aNgRiAni^ said...

happy bestday akusape...

7:55 PM  
Blogger .:sanDORA:. said...

Hepi belated besday.. Semoga panjang umur.. murah rezeki.. hepi2 selalu.. tau!

11:20 AM  
Blogger ELeEa said...

salam...

Alamak aiii...tak sangka lak sbaya...( bakal ) eheee =D
maafla lambat wish...
Anyway SELAMAT HARI JADI & SALAM AIDILFITRI trus utk incik din...
Semoga bahagia, pjg umo n dmurahkan rezeki hingga 'ank cucu'...hahaha...sumer double wish nih... =) ampun mahap dipinta...

3:05 PM  
Anonymous Anonymous said...

selamat ulang tahun walaupun ucapan ini terlambat.

12:37 AM  

Post a Comment

<< Home