Tuesday, November 11, 2008

Smoke Signal...

Smoke Signal adalah website utk kita menghantar mesej kepada rakan2 kita mengunakan peta dan asap.Cara amat mudah hanya perlu pilih lokasi peta yang ingin diberikan mesej kemudian klik next dan bubuh mesej kemudian anda buleh pilih utk meng'emel' mesej kepada rakan-rakan korang atau kasi direct link atau bubuh link di blog korang.

Buat smoke signal korang - Smoke Signal(klik sini)
Ada smoke signal utk korang - dari Akusape!(klik sini)

7 Comments:

Blogger Mr. Azman @ Kreuger said...

Kekekeke.... klakar laa messeg nko.
gelak aku sorang sorang seh...
weh bile free???
bleh jumpe...

Kreuger®

10:37 AM  
Anonymous zairi said...

waaa..best2.aku dah cuba dah..tekiu3x..

11:00 AM  
Blogger Syasha said...

anda di tag... --> http://shemahshemot.wordpress.com/2008/11/11/shemahshemot-ditag-oleh-admin_arekukejamnya/#more-151

hehehe...sorry, tak tau nak letak mana...shoutbox pon ko takder...

1:06 AM  
Blogger Adry said...

Salam ziarah... smoke signal... emmm nanti aku try.. hehehe

Adry @ http://www.adrysabry.com

3:09 PM  
Blogger |Ihsan| said...

hihih...aku tgk mende ni cam lwk plak...haizz...

5:59 PM  
Anonymous akusape said...

man - skang ni musim sibokla susah skit mau jumpa huhuhu

zairi - mmg best pon hehehe

syasha - alamak kene taq ke???

Adry - try jgn tak try..

ihsan - ape yang lawak nye hehehe...

5:24 PM  
Blogger adie's site said...

AKU KEJE NGN SYARIKAT DATA..SO PASAL WIKIMAPIA NI MMG KITAORG SLALU GUNA..TP YG NI PLIK SKIT,APEPN THANK..KIRA FUN LA

7:23 PM  

Post a Comment

<< Home