Tuesday, October 14, 2008

Quran Online...



Quran Flash membolehkan kita membace Quran secara online.Dimana saja kita berada janganlah kita alpa kepadaNya..

Quran Online - QuranFlash(klik sini)

Tq kepada Ledi kerana menunjukkan web ini.

10 Comments:

Anonymous adnan said...

aku suke la kau punya blogg .. banyak maklumat yang bleh aku dapatt. trime kasih byk

5:10 PM  
Anonymous Anonymous said...

thnkss 4 the information broo..
skunk sng skit nk bace quran..
my mom pun ske

9:03 PM  
Anonymous akuandsesuatu said...

terima kasih..ni antara paling bagus penah aku download. bertambah pahala ni.

9:10 AM  
Anonymous akusape said...

adnan - sama-sama adnan..hehhe..

anonymous - u welkam bro..kalo ur mom suka saya pon suka hehehe...

akuandsesuatu - hehehe....ilmu utk suma..

7:00 PM  
Blogger .:sanDORA:. said...

bro.. haku nk amik pic yang paste kat post ni.. post ni dah ader kat blog.. tp xder pic cam gini..

1:30 PM  
Anonymous kk said...

Alhamdulillah, satu langkah berdakwah.Semoga Islam terus terjaga dan tersebar luas.
good jobs.

10:17 PM  
Anonymous Anonymous said...

blog anda bagus dan mempunyai manfaat. utamanya untuk topik QuranFlash ini. Thx.

12:33 AM  
Anonymous Anonymous said...

nie website yang diberikan oleh kawan my kawan Iran...

www.quranexplorer.com..
untuk saper2 yang tak sempat nak buka Al-Quran... siap untuk makna-maknanya sekali

5:47 PM  
Blogger KelOrLeaF said...

tq.best ler content blog ni.
tapi part ni plg dbest.
congrat 4u.

3:11 PM  
Anonymous Anonymous said...

da sumber mengatakan quranflash ni xleh gunapakai sebab da kesilapan baris2 pada perkataan spt fathah dan sabdu pada sesetengah perkataan...
dan da yang kata quranflash ini dicipta oleh org kafir untuk ubah Al-Qurannul Karim cam depa wat kat bible

4:08 AM  

Post a Comment

<< Home