Friday, October 10, 2008

UploadGround...

Web UploadGround ini membolehkan korang suma meng'upload'kan file korang ke beberapa file hosting seperti rapidshare,megaupload,zshare dan banyak lagi.Caranya amat mudah hanya perlu upload file korang dan pilih hosting yang maner korang nak host kan dan start upload.Kemudian satu link akan diberikan dimana link itu mempunyai senarai file yang telah di'host"kan.

Upload file korang - UploadGround(klik sini)

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

AkuSape..aku rasa baik ko upload mp3 gune sendfile..aku slalu download lagu ko guna Internet Download Manager, tp ziddu xle nk gune, so dia akan download mcm biasa n it take so much time..Susah nk pakai download accelerator..

9:10 AM  
Blogger ^aNgRiAni^ said...

camat hari raya akusape...
jemput datang umah sabtu ni... :D

10:44 AM  
Anonymous bd fabregas said...

aku lbh sng guna ziddu wat ms ni..

3:28 AM  

Post a Comment

<< Home