Sunday, October 19, 2008

Convert My Tube...


ConvertMyTube adalah web untuk Convert video Youtube kepada format (windows).mpg,(Mac).mov,(ipod/psp/iphone).mp4,(mobile).3gp,mp3,.wav,wmv dan flv.Gunanya amat mudah hanya perlu letakkan url video yang dimahukan kemudian pilih format yang diperlukan kemudian klik Convert and Download.Selesai suma file diconvert akan kuar menu untuk meyuruh korang download file yang telah diconvert.

Convert Video Dari Youtube - ConvertMyTube(klik sini)

11 Comments:

Blogger azharjaafar said...

Ok, nampak best. Nanti aku try. Terima kasih.

10:27 PM  
Blogger mysoul said...

Software ni pun blh pakai jgk sbb pernah pakai cara nya pn sama je http://flvto.com/ ok lh jgk sbb online tk payah download software kan...

4:18 PM  
Blogger PENDEKAR said...

warggg... aku nak kene cari nie macam best

7:12 PM  
Blogger Mr. Azman @ Kreuger said...

waahahahaha... ini sudah bagus.
bleh menambah koleksi tools aku.

Thanks ar my first blogger sifu~
Kreuger®

10:06 PM  
Blogger Farah said...

Akum, mintak izin nak copy post ni masuk blog sy eh..sure member2 dan student sy riang gembira dapat tahu ada tool mcm ni...

11:45 AM  
Anonymous akuandsesuatu said...

dah lama aku follow blog ko. banyak software ko kongsikan bersama. aku plak tengah pakai xilisoft video converter.

9:07 AM  
Blogger EZARD® ツ said...

bro2~function dier samer dgn vixy.net kan???

3:45 PM  
Anonymous Lina said...

Terimakasih.

4:41 PM  
Anonymous akusape said...

azharjaafar - try jgn tak try

mysoul - byk dah software camni kat tenet..ni adalah salah 1 daripadanya..

krueger - tambah jgn tak tambah.

farah - gunakanlah..izinmu diterima hahha...

akudansesuatu - aku ader ilmu best aku kongsi ngan suma.

Ezard - yup function dier samer ngan vixy.net..

lina - sama-sama

6:58 PM  
Anonymous ayusyuhara said...

software ni mmg best..mudah nak guna..dah cuba pun..tapi skang dah tak boleh dah..services unavailable..uuuuwwwaaaaa...tension btul..apsal errkk...surf converter lain sumanya complicated..ada lagi tak software camni..huk huk huk..

3:45 PM  
Anonymous Anonymous said...

Dah try tapi tak leh la..
Dia suh register pas tu kena bayar guna pay pal ...
Ala..bukan free ke ?

5:07 AM  

Post a Comment

<< Home