Wednesday, February 04, 2009

Teringat Kembali 2...


Korang pernah nengok tak katun kat atas tu?...Katun tu adalah feveret aku sepanjang mase aku darjah 4@5@6.Kickers adalah katun pasal bola sepak yang menjadi perbualan hangat disekolah rendah pada mase itu.Tapi aku tak pernah tengok katun tu smpaila ke episode last..kat maner aku leh donlod katun tu dari episode 1 smpai abis..Korang pon layan gak ke katun KICKERS ni atau korang layan SMURF atau CAREBEAR?

15 Comments:

Blogger aRaBeLLa said...

pic tak kuar pon..pernah dengar citer nieh..
mane layan carebear..layan Power Rangers jeh.hahha

1:51 PM  
Blogger alien said...

layan~

1:58 PM  
Blogger janxxx said...

emm..aku pernah ponteng skolah sebab tengok citer ni dulu..ye ar masa tu aku dajah 2 kelas petang, citer tu petang plak dalam pkul 4@5 ar..masa tu ada citer gaban, flashman, satria baja hitam dll..tapi aku tak tengok episod last kickers yang lawan nyanyo tue..adik aku bagitau kickers kalah..huhu..aku try usha cari kot2 ada dalam internet ni..k

http://oneforallblog.blogspot.com

4:45 PM  
Blogger Reds said...

Mmg ingat zaman2 tu...sy pun ade buat posting khas mengenai kartun2 80an

http://harrisfadzilah.blogspot.com/2008/10/kegemilangan-anime-kartun-era-80an.html

5:59 PM  
Blogger akusape! said...

arabella - hehehe power ranger pon layan gak..tapi Carebear aku suka heheheh...

alien - layan beb layan..

janxx - perggh lagi lantun..siap ponteng lagi tu..Beb aku baru cari kat youtube tadi yang final..Nanyo kalah yang menang Kickers..huhuhu...

Reds - hehhe...kita ni mmg zaman 80an..katun zaman tu suma lantun2 mantap..

6:07 PM  
Blogger azril said...

salam..

kat blog saye plak..ade opening theme kartun Dash Yankuro..uhuhuh

8:31 PM  
Blogger eYe oF aNt said...

Miss Comet? [tol ke aku eja?]
Kesatria Baja Hitam?
Smurf ngn Carebear.. Huhuhu.. Ingt lagi mse tu aku baring dpn tv ngn botol susu..
Huhuhu..

1:48 PM  
Blogger janxxx said...

akusape - la betul ke nyanyo tu kalah? emm..kene klepet dgn adik gua ar mcm ni bro..hampeh betol..em..masih tercari2 lagi mana kedai yang ada wat koleksi citer kickers ni..

10:20 AM  
Blogger janxxx said...

This comment has been removed by the author.

10:20 AM  
Blogger NoRT said...

aku bengang kat goalkeeper nanyo tuh! berlagak nak mampos... tapi dia mmg cool la...main bola sambil pakai cap... huahuahua...

9:52 PM  
Blogger janxxx said...

keeper nyanyo dan keeper kickers sama jer..dua2 pakai cap tapi aku rasa keeper kickers lebih hebat..hahahahaha..tapi kakeroo pemain utama kickers memang MANTOP..

8:52 AM  
Anonymous fazrewl said...

Aku layan gak dl...
tapi episod last xsmpt plak tgk...
hampeh tul...
Skrg layan captain tsubasa je...

10:01 PM  
Blogger Juky said...

aku layan cerita ni dulu....
Korang pernah dulu layan cerita Stingray ?.... yang patung Marina yg seram semacam tu

11:11 AM  
Blogger Hanif said...

mmg minat giler la....

versi kartun kickers....yg terbaru sket captain tsubasa...jalan citer yg sama...

aku siap beli lagi komik kickers tuh...huhuhuhuhuh....minat oooooo

4:37 PM  
Blogger zara said...

aku tengok citer ni dari awal
dari mula2 kakero tu pindah kemdian masuk kumpulan kickers
hmmm
mane2 group yang hebat kakero dengan kickers akan menang at the end
hmmm
aku ingat lagi mase tu depa lawan kumpulan yang pakai cermin mate
yang boleh ramal pergerakan orang lain
tapi stil gak die menang
mase kecik2 dulu
aku ingat kakero ni hidup
tengok jugak mase episod last
sedih diorang kalah 1-0
mase tu kakero nangis
hmm yang perempuan tu adik ketua kumpulan nanyo kan...
the best cartoon ever
sampai sekarang terkesan lagi

10:49 PM  

Post a Comment

<< Home