Friday, December 19, 2008

YouTube Greetings Card...

Youtube Greeting Card membolehkan kita menghantarkan video kepada kawan-kawan kita melalui emel.Korang hanya perlu pilih video mana yang korang nak samada yang dah sedia ada atau dari dalam simpanan youtube korang atau korang boleh rekod ucapan gunakan webcam.Selepas pilih video korang boleh pilih background untuk video korang,tulis ucapan dan tulis emel kawan yang nk video tu disampaikan.Akhir sekali tekan butang "send this greeting card".

Buat greeting kad korang - Youtube Greeting(klik sini)

5 Comments:

OpenID dilarang-melarang said...

jgn lupa anta Youtube Greeting Card kat aku ya, kuikui.

12:11 PM  
Blogger juju said...

akusape? lama da ko x update blog ney? sebok kat blog len eyh?

5:57 PM  
Anonymous akusape said...

dilarang - melarang - hahahah...nanti aku kasi hehhe...

juju - lame tak update sbb takde bahan dan bz heheheh...

12:03 AM  
Anonymous PIEBIE said...

SOb blog kmu dikasih autoreadmore dunk byar ndak panjang kyak gitu........!

12:28 PM  
Anonymous PIEBIE said...

Terima kasih..........?

12:33 PM  

Post a Comment

<< Home