Saturday, December 06, 2008

Football Shirt Avatar...

Website Football Shirt Avatar ini membolehkan kita membuat jersi bola kita sendiri.Cara amat mudah hanya perlu pilih pasukan bola yang kita minati pilih bahagian shirt maner kita mahu meletak nama dan nombor.Selepas selesai meletakkan nombor dan nama ditempat yang kita mahukan baru kita klik save shirt untuk download kedalam pc kita.Dibawah adalah contoh jersi bola.


Buat jersi korang - FootBall Shirt Avatar(klik sini)

13 Comments:

Anonymous Budi said...

mcm best ni

11:43 PM  
Blogger Mr. Azman @ Kreuger said...

hehehe... hang orang MU gak ke?
nak join club bleh?

Kreuger®

3:32 PM  
Blogger aizatbest said...

jai,ade ke die ckp ko org mu.. mana reti MU2 ni..hahahaha

6:01 PM  
Anonymous akusape said...

budi - bukan mcm best mmg best pon..

man - man aku bukan orang MU tapi aku M2U hahhha

Aizat - haah jat aku tau m2u je...hahha

7:17 PM  
Blogger sepul said...

sempoi2

4:05 PM  
Blogger Faizal_Perlis said...

best

6:56 PM  
Blogger Purnama Kasih Qidah... said...

bila nak update blog u??

1:01 PM  
Anonymous akusape said...

purnama kasih Qidah - tunggu ye tgh cari bahan2,nanti dah ada bahan ader la update...tunggu...tq..

2:07 PM  
Anonymous menteil said...

jersi selangor pkns takde la..
haha...

2:39 AM  
Blogger BurungBelatuk said...

Salam singgah n salam kenai...bape kos die tmasuk pos?

9:22 AM  
Anonymous akusape said...

menteil - jersi selangor ngan pkns dorang tgh buat mukekekekek..

BurungBelatuk - salam dan tima kasih kerana singgah..kos dier aku pon tak tau la...hehehhe..

3:36 PM  
Anonymous chelsea said...

isk.takleh bukak..

11:05 PM  
Blogger Ameer Hamzah said...

Blog yang cool.Informative.

8:54 AM  

Post a Comment

<< Home