Monday, January 05, 2009

LoonaPix...

Terima kasih kepada Belia Pasar Minggu kerana memberitahu tentang web ini.Web Loonapix adalah web kita buleh menampalkan gambar kita di effect-effect yang disediakan.Terdapat 3 kategori iaitu Loonapic Effect,Photo Frames dan Photo Trim korang hanye perlu pilih salah 1 effect..Cara amat mudah iaitu dengan men'upload' gamba kemudian pilih template yg korang ingini dan akhir skali klik create..Dibawah adalah contoh loonapix effect.
buat effect gambar - Loonapix(klik sini)

*tq kepada Belia Pasar Minggu

4 Comments:

Blogger uder said...

best i dah pun cuba satu..
tapi macam photofun gak kan??

8:07 PM  
Blogger Mr. Azman @ Kreuger said...

hua hahaha... bestnye
nak letak gambar aku kat awek
tuh ar... syok... :D

Kreuger®

10:27 PM  
Blogger BELIA PASAR MINGGU said...

tq bro

11:44 AM  
Anonymous zairul said...

terima kasih bro..saya suka dengan apa yg u tulis tu,sungguh bermanfaat,keep up the good blogging

12:01 AM  

Post a Comment

<< Home