Wednesday, December 31, 2008

Senarai Blog Yang Aku Lawati 2008...

Hari ini adalah hari terakhir dalam tahun 2008.Sepanjang tahun ini terdapat suka duka yang setiap orang akan tempuhi.Azam yang tahun lepas pon tak tercapai lagi..ni plak nk buat azam yang baru..heheheh..Tahun 2008 ni aku berjumpa dengan kawan blogger iaitu Azman@warrirc@krueger,Disini aku nk senaraikan blog-blog tempatan yang selalu aku lawati sepanjang tahun 2008 ini ketika aku di opis dan di rumah..(korang klik je name dorang utk ke blog dorang)

Mohd Ismail
Aizatbest
Just Khai
Amanz
Hardyweb
Kreuger Warirc
LiewCf
Hong Kiat
Chot
Gaya Ruang Dan Kepelbagaian
Fhoto Jalanan
Muaturun
BudiHermawan
Puadede
Hilang Punca
Kumprinx
Blog Menjerit
Dilarang -Melarang

Makan Malaya
Saiful Nang
Knizam
Chempaka
Menteil

Kepada suma yang singgah di blog AkuSape! ini aku ucapkan jutaan terima kasih..tanpa korang AkuSape! tidak bermakna...Selamat tinggal 2008....

*jika ada yang blog tidak tersenarai jgnlah berkecil hati...

28 Comments:

Blogger Chempaka said...

waahhh.. aku ada dalam senarai... ni yg rasa terharu sambil terguling2 ni. hahahaha..... akhirnya ada gai idea untuk ko post eck.... hehehe...

2:12 PM  
OpenID dilarang-melarang said...

aku slalu follow blog ko

4:26 PM  
Blogger Dato Paduka Masri said...

huhuhuhu

5:57 PM  
Anonymous PakciQue said...

Alahai! Blog aku takde pula dalam senarai.

Untuk tahun 2009 ni. Aku sekadar nak senaraikan. Mungkin perkara-perkara atau peraturan baru yang bakal berkuatkuasa tepat jam 12 malam nanti. Ada sesetengah yang mungkin kau tahu. Ada yang sesetangah yang kau mungkin tak tahu. Mungkin juga kau tahu semua. Atau mungkin ada yang kau tak ambil tahu langsung semuanya.

READ MORE

6:07 PM  
Blogger Mr. Azman @ Kreuger said...

wah... terharu giler..
takkan le aku sorang je satu satu
blogger nko jumpe... abes si aizad
tuh??? kecik hati die...

kekeke....

Kreuger®

9:25 PM  
Anonymous bd fabregas said...

blog khai ngan mail tu pun aku selalu masuk..

10:59 PM  
Anonymous Budi said...

selamat tahun baru gak din.. nampaknya tahun ni kita berjauhan din.. aku pasti akan merindui mu..wakakakaka.. apa apa pun tq sbb letak blog aku dalam senarai ko.. sbb blog ko aa blog aku jadi meriah.. akusape dah top kat tawau ni din.. hahahaha

11:41 AM  
Blogger Samurai[SP] said...

as'kom sume.,,aku baru g dlm blogers ni...hrp korang leh beri tunjuk ajar k,,..stu lg,cmner nak upload lagu kat blog ek??
ape2 pown jgn lupe plak nak singgah blog aku
www.sabitakd.blogspot.com

2:00 PM  
Blogger KAMPUNG BARU KAMPUNG KU said...

salam perkenalan

6:41 PM  
Blogger Kumprinx said...

selamat tahun baru.
teruskan blogging ya?

9:29 PM  
Blogger Frazi A said...

mm,akhirnya ak mpnyai blog sendiri., baru je beberapa hari yang lalu ak sign up.sbenarnya ak mndpt inspirasi dari blog ko nih, terima kasih diucapkan. diharap anda sudi memberikan tips bagi ak meperbaiki segala kekurangan...akusape! u rocks dude!!!

4:07 PM  
Blogger aizatbest said...

yeay..ade blog aku..yahoo..
time kasih encik akusape yg menjadikan saya lebih bersemngat waja dan jitu dlm mengharungi kehidupan sbagai blogger tegar yang berjaya dlm masyarakat..hidup Blogger!! hepi new year 2009..

9:39 PM  
Blogger aizatbest said...

weh kreuger,jai slalu sgt jupe aku ar..hahahaha..umah mak aku,sebelah2 umah die jek..stakat baca tahyat awal, da ble smpi ar.hahahaha..

9:40 PM  
Blogger Geek @ Kedai.TV said...

Dok perati jer

Happy new year

azrin @ www.azrin.net

10:02 AM  
Blogger BELIA PASAR MINGGU said...

tahniah untuk akusape! aku adalah pemiant setia blog lu......... slamat tahun baru 2009

http://www.loonapix.com harap akusape! dapat publish berkaitan web ini

2:12 PM  
Blogger shee said...

alaa blog i tade T____T

hehehe :p

2:58 PM  
Anonymous aman said...

aku pun slalu baca blog ko. silent-reader jer..hoho

4:06 PM  
Blogger aizatbest said...

JAI,gi usha blog aku.hehe

7:04 PM  
Blogger hanaahmad said...

blog ko mmg besh,,teruskan usaha ko ni ek..

6:21 PM  
Anonymous menteil said...

baru pasan beb!
ape pun..
thanks sangat2..
bnyak link masuk dari blog nie..
thanks ya..

11:49 PM  
Anonymous Sweet Thinker said...

hati gue makin ari makin besar. haha!

6:58 PM  
Blogger @LiYaNNuaR said...

tahun 2009 ni jgn lupe lawat blog aku pulakkk... wakakkaa :D

6:17 PM  
Anonymous Anonymous said...

salam ziarah

10:55 AM  
Anonymous Diana said...

Tumpang Lalu..

inginkan wangian terbaru Gred A..
Layari http://loveportionperfume.blogspot.com

8:47 PM  
Blogger @nu@r said...

kalau nak dapatkan drive shaft blh masuk blog aku..

12:59 AM  
Blogger alyanatasha@kumuk said...

hai..saya org baru kt sini.saja nk bgtau tentang kewujudan blog baru saya senang2 singgah le ye...
terima kasih..

http://sikumuk.blogspot.com/

3:27 PM  
Anonymous Vic said...

Lawa blog yer.. hihi.. i pun baru cuba buat blog bila tgk kwn2 ada.. hehe

4:19 PM  
Blogger 文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡

4:56 PM  

Post a Comment

<< Home