Thursday, February 12, 2009

Flowers2Mail...

Flowers2mail adalah web dimana kita boleh menghantar bunga secara online kepada sesiapa yang kita inginkan melalui emel.Cara menghantar amat mudah.Memula skali perlu memilih bunga yang disediakan dengan hanya mendrag kedalam pasu.Boleh meletakkan berbagai jenis bunga.Kemudian korang boleh pilih pasu bunga ikut cita rase korang.Selepas itu korang leh tulis ucapan korang kat tempat disediakan.Akhir skali korang leh taipkan emel kepada saper bunga itu mahu diberikan dan boleh memilih tarikh bila mahu dihantar dan klik send.kini bunga anda telah dihantar..

Hantar bunga korang - Flowers2mail(klik sini)

*Jika ada sesiapa nk bagi bunga kat Akusape! leh la emel di akusape@gmail.com

11 Comments:

Anonymous menteil said...

bila lu nak bagi bunga kat wa?
haha...

2:45 PM  
Anonymous akusape said...

buleh sajer bagi...bunga taik ayam buleh??hehehehhe

7:50 PM  
Blogger vkool said...

sler lah jawab tag dgn jayanyer yer..hahaa

11:28 AM  
Anonymous Kak Nab Jongos said...

beb, blog ko tak best sgt la.
bosan sbb common sgt.
update pun lambat2..
bg mereka yg gemar light reading ok la..
but just nice la..
papepun, wish u good luck n all the best.. :)

9:15 AM  
Blogger ReD said...

hihi...leh la anto bunga kt ko eh din??hihi

7:18 PM  
Blogger Ahmad Azrin Aziz said...

:)

11:29 AM  
Anonymous cuitnazz said...

Salam kenal.. itu ceti punya bunga ada ka..? hik hik hik

12:02 PM  
Blogger A.I.Z.A.T said...

Brader Akusopo..

bile nk update blog?hehehe

9:43 AM  
Anonymous Anonymous said...

update la blog...huhu

5:33 PM  
Blogger Idalara said...

ok gak tu...tak dapat antar bunga betul dapat snd bunga kt email kira okeh sgt tu..

4:52 PM  
Blogger fiRdaNi said...

mmg best..

5:00 PM  

Post a Comment

<< Home