Tuesday, April 07, 2009

Video Kawanku...

*Aku takde idea nk post ape..jadi korang suma layan video yg aku wat ni..enjoy..

video
video ini untuk tontonan mereka yang dah besor panjang sahaje..penuh aksi ganas...untuk mereka yang lemah semangat jangan la tonton takut mampos plak takpon mengigau waktu malam...


2 Comments:

Anonymous eddie said...

Bro...kalau lu boleh edit video cun mcm ni, gua rasa lu boleh menang contest kat satu website nieh www.Lemon9.com . Lu boleh hantar short story video yg kurang dari 5 minutes tapi jgn buat mcm slideshow pulak. Pakat lah dgn kengkawan vote, kalau lu menang boleh lah dpt dlm RM500++ . Anyway content blog nieh makin hari makin best lah. Cheerss

3:45 AM  
Anonymous SyamZone™ said...

Layan je la....

5:01 AM  

Post a Comment

<< Home