Friday, March 27, 2009

Mari Tutup Lampu 1 jam...




Esok Sabtu bersamaan 28 Mac 2009.Marilah kita bersama-sama sepakat untuk menutup lampu selama 1 jam dari pukul 8:30 malam sehingga 9:30 malam.Adakah anda menyahut cabaran ini??

6 Comments:

Blogger miss capricorn said...

yup..i'm taking part since i'm one of the environment student..support earth hour towards the lowest carbon emissions

12:46 PM  
Blogger Nenek Sihir said...

ha3 mmg da sign up kt page die
^^ nnti esok nk tgk jgak la
org kt tmn tutup x agaknye lmpu
diorang ek/??hehehe

1:09 PM  
Blogger cHoki2BeSt said...

actually..just came back from the 'celebration' hurm..just 40% oni close their light..Just KLCC totally out accept for the guide-lite

10:41 PM  
Blogger ReD said...

abg din kite ni tutup lmpu k x??hoho

~ ReD a.k.a NoTy ~

8:51 PM  
Blogger adam06 said...

dear akusape,

chat?..bila nak siap project t-shirt ni?...dah lama dah tunggu nih huhuhu...x sabao dah...bukan ape.."akusape" dah jadi cam satu trademark bg saya yg duk follow perkembangan blog di malaysia.....akusape best! chayoo!

regards,
yanti
www.loadpoint.blogspot.com
www.rosyanti.blogspot.com

8:17 AM  
Blogger MAIE said...

bagi aku, hari dunia yg kne tutup lmpu dr 830 mlm smpai 930 mlm ni kje yahudi.. pd logik knp nk wktu solat isyk? knp x pd wktu bekerja yg byk org gne elektrik? atau wktu2 yg sesuai yg x bersaing dgn wktu solat? klau tutup lmpu pd waktu ni maka tutuplah lampu rumah lampu surau dan masjid dan takde lah umat islam sembahyang isyak n sj melengahkan wktu solat pd sempena hari dunia semata-mata.. ini ikut logik ak..

11:16 PM  

Post a Comment

<< Home