Thursday, March 19, 2009

Photovisi...

Photovisi adalah web dimana kita boleh membuat gambar kita menjadi collages dan menjadi sebagai wallpapers.Cara guna amat mudah..pilih saje template collage yg diingini kemudian klik template tersebut.Kemudian korang buleh upload gambo korang samada dari Flickr atau dari dalam pc.KEmudian upload gambo korang yg diingini.Lepas dah upload suma.Korang klik untuk continue dan korang leh download image korang yg korang upload tadi.Terdapat beberapa pixel untuk korang download mengikut kesesuaian screen komputer atau laptop korang..
Collagekan gambo korang - Photovisi(klik sini)

9 Comments:

Blogger Puteri said...

nk tnye... mcmn kite nk download movie free.. x dpt ar mn2 website yg leh download free... nk mntk tlg dr pakar nih.. leh eh...

5:07 PM  
Blogger Sarah Alia Shahrim said...

owww,,,bagosyer!!
jimat maser dr gna photoshop!
thx

11:09 PM  
Blogger sheik said...

thx..suka dengan blog neh!!! macam2 ado...yang adooo

1:36 AM  
Blogger AMALINI MUSTAPHA said...

sukee sukeee dan sukee lagiii...

sy link kan blog ni ngn blog saye ye, snang tgk latest update, yang sntiasa dinanti2kan hehe



keep on bloggin!!!!!

11:46 AM  
Blogger umar_skyscooter said...

hai,erm saya peminat chelsea,jadi jom ler join kelab chelsea saye ni di http://kampungchelsea.blogspot.com ,huhu babai.!

6:08 PM  
Anonymous Anonymous said...

Saya cuba nak bukak the link.. tapi.. tak de pape pun.. uwaaa..

4:24 PM  
Anonymous Anonymous said...

Saya cuba nak bukak the link.. tapi.. tak de pape pun.. uwaaa..

4:24 PM  
Anonymous Anonymous said...

sorry.. saya cuba nak bukak link photovisi tu, tapi, tak leh.. tolon...

4:26 PM  
Anonymous Anonymous said...

cmner erk nk dptkn software cmni..nk ltk kt komp umah.sng ckit ble2 nk wat.

10:23 AM  

Post a Comment

<< Home