Sunday, September 17, 2006

Aku nk beli kasut....

Aku nk beli kasut ditahap keinginan yang melampau skali..Asyik terbayang-bayang jika diibaratkan seperti makan tak lalu,mandi tak basah,tidur tak lena..tapi faktor kewangan yang tidak mencukupi telah menambah kan lagi penderitaan aku untuk memiliki kasut-kasut tersebut...tetapi aku harus memilikinya...


aku duduk sehari kat umah..aku search2 kat internet aku jumpa videoclip Ratu,Ost My Heart dan Gigi.Jadi aku share kan utk korang download..enjoy..

videoclip
Ratu-Dear Diary.avi
Irwansyah and Acha - My Heart.avi

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

awat kasut yg ko minat sama kasut ngan aku hampeh tul....minta kasut lain alaaa ko xyah lie yg ori ko beli cam aku je nie hahaaha

1:19 PM  
Anonymous Pewaris Warisan said...

mekasih ko sudi share video my heart sayang ko...hehehe

1:35 PM  

Post a Comment

<< Home