Thursday, December 09, 2010

Salam dan Selamat Sejahtera..

Masihkah ada orang yang menanti blog Akusape! ku ini...saya akan mengupdate blog ini dalam masa yang terdekat ini.Harap maaf jika tidak berupdate..terima kasih kepada suma pengunjung yang sudi menunggu.

3 Comments:

Blogger YONG JIAO XIU said...

mmg lama tak post ye. dont worry lah,still ada yg jenguk. tak pun yg sesat masuk. hehehe. teruskan berblog ye. cz tak suma masuk akan komen. so kita tak tau brp rmi yg msk jenguk.

11:44 PM  
Blogger hasmizam abu talip said...

hohoho lame x bce update hihi...bz ke tuan tanah? hehe

1:16 AM  
Blogger akusape! said...

Yong - tima kasih kerana sudi menjenguk blog akusape ni..

Hasmizam - Bz banyak la smpai terpaksa tinggalkan dunia blog untuk masa yang lama hehehe..ni ada masa sambung kembali..blog skang ni dah canggih2...

8:55 PM  

Post a Comment

<< Home