Tuesday, December 15, 2009

Artikel Yang Menbinggungkan...

Baca artikel didalam kurungan...apa pendapat anda semua???...

19 Comments:

Blogger BELIA PASAR MINGGU said...

giler aper ayat tungang terbalik... gua baca pun pening hahahahahahaha

7:32 PM  
Blogger Cassendra said...

hahhaha..biasalah tu melayu..suka tambah2 ayat nak bagi cerita jadi sedap..padahal makin org tak faham.

8:22 PM  
Blogger Udin Toge said...

fail... sesuai kalau submit kt fail blog

8:46 PM  
Anonymous Anonymous said...

editor pun lalok la ni...

11:36 PM  
Blogger 'AQILAH said...

hahaha ayat 1st ngan 2nd same...nampak sangat die makan gula banyak sangat,,,

7:40 AM  
Blogger violet said...

mmg membingungkan...bingung, bingung

pape pun salam Maal Hijrah 1431H

11:48 AM  
Blogger Kap said...

kool super sengal..

8:18 PM  
Blogger YONG JIAO XIU said...

kesan terlebih gula kot penulis artikel tuh. hahaha..tengah mabuk time bos dia mintak suh tulis artikel tuk esok gamaknye tu la tulis sesuka ati.

11:33 AM  
Blogger saafa said...

hormon insulin kt bdn die tgh mendadak naik..

11:19 AM  
Anonymous Anonymous said...

terlebih kreatif lar tu

12:32 PM  
Blogger Muhammad Tarmizi bin Kamaruddin said...

Tetapi failblog.org tidak faham bahasa Melayu...

1:30 AM  
Blogger janxxx said...

emm..aku ada terbaca akhbar ni..kalau tak silap aku utusan malaysia kot, emm mungkin ar..aku siap beli lagi dan aku baca beberapa kali artikel ni..ingat aku yang bengong rupanya diorang yang bengong...cesss..

4:00 PM  
Anonymous halim said...

saya rasa wartawan dengan editor surat khabar ni terlelap masa check artikel ni. ataupun sakit perut tak sempat nak semak

7:17 PM  
Blogger admin said...

edit kot?

1:25 AM  
Blogger kopi panas said...

minum kopi dapat insulin ke kafein hohoho!!

9:42 PM  
Blogger IEDEPARTMENT said...

berape byk insulin daa

1:35 PM  
Blogger ΞazazΞ said...

nie pantun nie..
hehehheehee

12:56 AM  
Blogger udacun said...

error punye pasal la ni.. tu la keje memain..editoR pon xcheck bebetoL..hahaaa

11:41 AM  
Blogger waLy said...

mesti reporter paper tu yg telah makn gula yg terlebih itu

1:44 AM  

Post a Comment

<< Home