Friday, July 10, 2009

BeFunky...

Website Befunky membolehkan kita membuat effect kepada gambar kita kepada bentuk stencil,cartoonizer,warholizer,charcola,sunburst dan bermacam-macam lagi.Korang hanya perlu memilih effect ape yang korang inginkan kemudian upload gambar korang dari komputer atau webcam atau maner2 link.Selepas memilih gambar kemudian korang maka gambo korang untuk diupload dan siapkan gambar effect korang.Korang juga boleh save gambo korang.





Buat effect kat gambar korang - BeFunky(klik sini)

13 Comments:

Blogger Mr. Azman @ Kreuger said...

pergh... lawa sial..
bleh buat kaver magazine macam nih.

9:42 PM  
Blogger cikjai said...

beb, nak tanya sket... mcmana nak add background music kat blog... tq.

2:12 PM  
Blogger indavao said...

hi... just dropping by!
http://www.fileafro.com
http://mobileandetc.blogspot.com
http://kantahanan.blogspot.com

6:56 AM  
Anonymous Anonymous said...

eloo.. saya nak tanya, wak x der nk tambah cam ne nak wat kad ker..leh tolong tak

10:18 AM  
Anonymous Anonymous said...

cun pic nyer!!thanks 4 sharing dis web!!! ;)

10:23 AM  
Anonymous DR.CINTA said...

ANDA ADA MASALAH TENTANG CINTA??..JANGAN RISAU DR.CINTA BLE BANTU.. www.loveorcouple.blogspot.com

POST LA MASALAH ANDA MUNGKIN DR>CINTA BLE BANTU....

11:11 AM  
Anonymous Anonymous said...

puiyoohhh.....bole buat gempak.

10:07 AM  
Anonymous FiSaU said...

SALAM,JIKA ANDA MEMPUNYAI WEBSITE & BERMINAT UNTUK MENYERTAI FRENZY.FM & INGIN BERTUKAR LINK @ MENJADI SPONSOR SITE FRENZY.FM LAYARI >> http://frenzy-fm.ning.com/page/exchange-1 << & AMBIL KODING RADIO DI >> WWW.MINTALAGU.TK << SEKIAN TQ

3:40 AM  
Anonymous MyBola said...

pergh. senang giler wat efek

6:06 PM  
Blogger DaHLia said...

wow...harus dicuba nih,,,

6:55 AM  
Blogger .xoxo. said...

nk tnye sket ley x.cm ne erk kt nk tuka template dr site lain??cm de somthng wrong x kene ngn xml.cm ne r??

10:55 AM  
Anonymous Toko Buku Online said...

Cool Banget Bro ...

1:35 PM  
Blogger Misz_zana85 said...

Bestlah!! :D

6:04 PM  

Post a Comment

<< Home