Wednesday, January 10, 2007

Taruk gambar korang kat pinboard aku..




Korang leh taruk gambo korang kat pinboard aku macam kat atas tu dengan KLIK SINI utk taruk gambo korang secara percuma tak payah register.korang leh register n buat pinboard korang sendiri dan taruk kat website korang.

website : pinboard4u(klik sini)
pinboard aku : akusape!(klik sini)

9 Comments:

Anonymous ayoo said...

mana gambar aku???pinboard ni tipu la :P

11:54 AM  
Anonymous Anonymous said...

kalo aku nk wat sendiri pinboard tu camner

9:35 AM  
Blogger azuwachan said...

hi snoop!! saye dah letak gamba saye kt pinboard awak =)

9:29 PM  
Anonymous pakteh said...

Tipu kot...

10:45 AM  
Anonymous pakteh said...

Haa ada... gambar ank aku dah keluar... yeeh..

10:50 AM  
Anonymous Anonymous said...

hahah...gambar aku dah kuar kat pinboard ko..sukenyeee...aku ske gile blog ko..heheheh....

1:49 PM  
Anonymous Anonymous said...

weh camne nak letak pinboard kat blog sendiri..aku buat tp jadi webpage sendiri..

11:24 AM  
Blogger Amel Hanan said...

Woo... best! Best giler! Gambar aku kuar jugak kat pinboard ni ye... Wahai dunia, tatapilah kehenseman aku ini!

12:50 PM  
Blogger Amel Hanan said...

Waa... sampai hati korang cover muka aku yg hensem ni ngan gambar power rangers!!!

10:38 PM  

Post a Comment

<< Home