Thursday, December 07, 2006

Download dari Youtube..



Korang boleh download video dari YouTube kemudian jadikannye ke pelbagai jenis file.Korang leh jadikan bentuk AVI,MOV,3GP dan MP4.Korang hanya perlu copy dan paste url dari YouTube kemudian korang pergi ke website Vixy FLV Converter dan pastekan url ditempat yang disediakan.Korang boleh pilih nk convert kebentuk ape..dan last skali klik start.Bile proses convert dah selesai secara automatik dier akan suruh kiter download file yang telah diconvert itu.

Vixy FLV Converter(klik sini)

8 Comments:

Anonymous Hamba Allah yang tengah boring tahap maut said...

Akm...banyak dapat pahala.... ha ha ha.. saya nih peminat blog nih dan juga blog doctor geliga... time2 boring kerja malam surf2 laman web tapi sumer kena guna duit... belum terer lagi mensurfing website2 free... skali terjumpa blog nih... best sungguh2.. banyak ilmu, pekdah dan juga banyaklah kegunaannya.. bukan sahaja dapat mendengar lagu yang best2 tapi malahan dapat menjadi teman dikala boring dan pressure tahap 50 0000 pascal.. terima kasih.. semoga Allah memberkatiMu .. amin........

7:45 PM  
Anonymous Anonymous said...

thanx for this..its genius!!
ur blog helps a lot,keep up the good work! (",)

10:03 PM  
Anonymous Anonymous said...

bro kalo nk yang videoklipnyer camner ek ajarkan diri aku yg kureng dalam ilmu nie

tq

8:56 AM  
Anonymous Anonymous said...

wah....bagus2...

2:38 PM  
Anonymous Anonymous said...

Wahuddd
Thanks banget yah mass
:) ;)

7:12 PM  
Anonymous Anonymous said...

time kasih

2:12 AM  
Anonymous Anonymous said...

wut a great software..
bravo paktam...
bravooo

3:27 AM  
Blogger Help My Internet said...

i use mozilla firefox and downloadhelper addons to download video from youtube, veoh, dailymotion, metacafe, its perfectly save, no adware and spyware that could harm your computer and it proves to be the faster beside other website youtube downloader try this tutorial:
http://helpmyinternet.blogspot.com/2007/07/how-to-download-video-from-youtube.html

7:07 PM  

Post a Comment

<< Home