Monday, October 03, 2011

Free File Sharing - Minus.com

MINUS adalah web yang berfungsi sebagai file sharing sama seperti website-website yang sedia ada.Website MINUS ini memberikan sbyk 10GB free space,unlimited download dan boleh menyimpan file sebesar 2GB.Cara anda boleh drag and drop atau tekan butang upload untuk mengambil file yang dikendaki dan suma di buat secara automatik dan sangat pantas diupload.

memulakan file sharing anda - MINUS(klik sini)

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

eee ur blog is so gay. ko mesti gay.

12:49 PM  
Anonymous Iklan Gratis said...

lumayan ni,,......

3:16 AM  
Anonymous imfourstring said...

ok ke guna minus ni??

12:31 PM  
Blogger mike said...

Good info. aku lama dah cari benda mcm nie, senang aku nak simpan file2 & share.

cuba u try benda ni plak
http://prosperent.com/ref/403951

harap2 u bleh sharekan kat sini.

3:07 AM  
Anonymous Rengga said...

Haha..
Gua belum gauel kalau gua belum Mampir Ke blog yang Sebagus Ini..:D
nice info ya gan..
Silahkan berkunjung kembali ke my blogs ya..

10:01 PM  
Blogger zainal abidin said...

http://www.AWSurveys.com?R=523666

12:23 PM  
Blogger 文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡

4:58 PM  

Post a Comment

<< Home