Monday, August 27, 2007

Prison Break 3 preview...

Tak sabar rasenye nk download Prison Break 3 yang akan ditayang kat US pada 17 September 2007.Mesti season baru ni lagi gempak dari season sebelum ni.mase aku merayau kat net tadi..aku jumpa preview episode 1 season 3 Prison Break.Preview selame 17 minit.


6 Comments:

Anonymous ida said...

lagu letto xde ke..sandaran hati...ehe

3:28 PM  
Anonymous Anonymous said...

alu..saya juz nk bgi cadangan je.leh x upload kn lagu2 tu gne savefile.yg skg susah skitla.kdg2 xleh download lebih dari satu.savefile sng skit.sng banyak la..sori klu terasa k.juz bgi cadangan coz web ni leh kata jd web wjib ble on9.thanxxxxx...

6:34 PM  
Anonymous am said...

hah... dah nak keluar ker... mrasa... takle lepas prison break... ni aku nak buat link exchange dengan blog hang... ok ker... blog aku baru lagi... content semua pasal movie yang baru, akan keluar dan dah keluar... boleh tak...

5:43 PM  
Anonymous Anonymous said...

tak sabar gak nk tunggu prison break 3 nih... huhuhu mesti lmbt giler nk kuar kat tv nntkan..nnt bila dah kuar kat tenet ke informlah dlm blog yek snglah nk dwld dl. hehehehe thanks sbb bg tgk preview tu.. best giler..

12:06 AM  
Anonymous Anonymous said...

tengok jer prison break full dkt www.sidereel.com

bvoleh tengok penuh..tak payah priview2..

1:50 PM  
Anonymous jenny said...

heyy...mane nak dwnload season 3 ekk??gtau nnt klu da tau...

4:08 PM  

Post a Comment

<< Home