Sunday, April 28, 2013

Movie: Iron Man 3


Review Iron Man 3
Pergghhh...itu je ayat yang boleh aku cakap bile tengok citer Iron Man 3 ni.Movie Iron Man 3 kali ini lagi penuh aksi  dari Iron Man sebelom ini(bagi aku la).Kisah Iron Man 3 kali ini adalah berkenaan dengan lelaki yang mengelarkan dirinya the Mandarin.Siapa dia ni?ha..korang kene tengok la ceritanya kat wayang.Movie Iron Man 3 ni korang kena tengok wayang untuk kesan bunyi yang perghh...bergegor jantung pisang aku bila adengan-adengan letupan yang mampu memecahkan gegendang telinga(hehheheh tipu je).Cerita ini diselang selikan dengan action dan jenaka supaya kita tak stress dengan aksi letup-letup.Jadi kepada yang belom menonton Filem Iron Man 3 ni bawak-bawaklah pergi tengok wayang.Movie Iron Man 3 ni aku kasi 9/10 kerana tahap kebestsan yang melampau.Korang tengok dulu trailer Iron Man 3 ni kat bawah ni...Pastu gi Online TGV ke GSC dan beli tiket..



P/S : kepada yang nk tengok wayang cerita ni...jangan keluar pas abis cerita ni..tungggu lepas kredit...ada sesuatu yang menanti anda...

Labels: , , , , , ,


2 Comments:

Blogger Asma Wana said...

upload la movie dia...nk download ni...hehehe

12:00 AM  
Blogger akusape! said...

@Asma Wana - Huhuhu..movie gambar cantik kene tunggu...hheheheheh...

9:48 AM  

Post a Comment

<< Home